Meer verdachten in strafzaak Rasoelbaks

Bij de verdere behandeling van de strafzaak van de politieagent Georgio Rasoelbaks zijn meer verdachten in beeld gebracht. Op de afgelopen strafzitting is Clyde N. ook toegevoegd aan deze zaak. In totaal zijn zeven verdachten in deze zaak betrokken. De verdachten zouden tezamen en in vereniging met elkander deel hebben genomen aan een criminele organisatie, in welk kader er diefstallen gepleegd zouden zijn. In de maand januari of februari zou Clyde samen met de anderen een zwarte leren hoes, waarin een jachtgeweer zat, hebben ontvreemd. De zaak is in behandeling bij rechter Cynthia Valstein-Montnor, die nog meer stukken over enkele verdachten in ontvangst heeft genomen van openbare aanklager Cynthia Klein. Rasoelbaks wordt ervan verdacht misbruik gemaakt te hebben van middelen die hij wegens zijn ambt onder zijn hoede had. Verder wordt hem ten laste gelegd dat hij anderen heeft gedwongen om handelingen te plegen, zoals diefstal middels geweld, diefstal van portofoon en veiligheidsvesten, poging tot doodslag en vernieling. Rasoelbaks wordt bijgestaan door de raadslieden Raoul Lobo en Oscar Koulen. Deze zaak wordt op 10 november verder behandeld.

error: Kopiëren mag niet!