Twee overvallen te Snees Pasi

Vijf criminelen hebben zondagmiddag rond 14.00 uur twee overvallen gepleegd te Snees Pasi in het district Brokopondo. De criminelen hebben twee afzonderlijke groepen overvallen en beroofd. Inspecteur Rieknath Kalloe geeft aan dat een truck kwam aanrijden vanuit Vila Brazil richting Atjoni. Op een gegeven moment werd er op de truck geschoten. De politie heeft de kogelinslag waargenomen. De truckbestuurder en zijn bijrijder zijn overmeesterd en zijn beroofd van 100 gram ruw goud.
Kort daarna kwamen twee Brazilianen aanrijden op een ATV. Zij zijn ook slachtoffer geworden van een roofoverval. De overvallers hebben de mannen beroofd van hun ATV. Omdat de Brazilianen op dat moment geen waardevolle bezittingen bij zich hadden, werden zij mishandeld met de platte zijde van een houwer. De drie slachtoffers zijn volgens de inspecteur verwezen naar de dokter. De daders zijn vooralsnog voortvluchtig.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!