Meerzorg Sportbond voegt Veteranenklasse toe

De Meerzorg Sportbond (MSB) zal dit seizoen een Veteranenklasse toevoegen aan haar competitite. In het verleden hadden een aantal bonden een veteranencompetitie, maar doordat deze niet rendabel was, is deze klasse gaan doodbloeden. De MSB onder leiding van Michel Nathoe zal weer proberen een nieuw leven in te blazen voor de veteranenvoetballers. In deze klasse zullen 6 ploegen uitkomen, te weten Happy Boys, JVV, Meerzorg Star, Real Meerzorg, SDO en Bintang Liar. Nathoe vertelt aan Dagblad Suriname dat de MSB haar competitie medio november zal aanvangen. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen. ‘We hebben ook het stadion een opknapbeurt gegeven’, geeft Nathoe aan.
Bij deze bond zal men verder spelen in een Eersteklasse en een Tweedeklasse. Er hebben zich 3 nieuwe ploegen aangediend, die zullen uitkomen in de Tweedeklasse. Deze zijn Jong Alkmaar, Jong Excelsior en SV Prisiri. In de Tweedeklasse komen 8 ploegen uit. Naast de drie nieuwe doen ook mee Mijn Geluk, Jong Tiger, Jai Bharet, Jong Nishan en Nacional B.
In de Eersteklasse zijn er 11 ploegen. Happy Boys heeft zich teruggetrokken. De loting leverde de volgende match-ups op, te weten Real Peperpot – Inter Tornado, The Brothers – Deva Boys’82, Bintang Liar – JVV, Schorpioen – Jai Hind Commewijne en Nacional A – Jaw Jawaan. Tamansarie is vrijgeloot. In de Eersteklasse zal na 1 ronde, de top 6 zich plaatsen voor de finaleronde.

error: Kopiëren mag niet!