Highwaystar pakt Hindelaya in laatste kwartier

De Eersteklasse competitie van de Livorno Sportorganisatie (LSO) werd vrijdagavond voortgezet. AS Highwaystar kwam uit tegen Hindelaya. Beide ploegen hadden hun eerste wedstrijd verloren. Het eerste bedrijf was een zonder hoogtepunten. Highwaystar was beter op de bal, maar Hindelaya kreeg enkele kansen. Echter, de koelbloedigheid was zoek, waardoor de echte kansen en/of doelpunten ook uitbleven. In de tweede helft speelde Highwaystar mede door een paar goede wissels beter. Hindelaya kon haar draai niet vinden in deze helft. Met nog een kwartier te spelen opende Roxanno Martosoekatmo de score voor Highwaystar. Zijn vrije trap werd door de muur van richting veranderd en belandde in het doel (1-0). Uit een hoekschop genomen door Kisje Kedar kon de snelle Jamaal Neslo Highwaystar 2 minuten na het eerste doelpunt naar 2-0 koppen. In de 87ste minuut kwam Hindelaya terug in de wedstrijd via een doelpunt van Krishan Baldewsingh. Maar Highwaystar maakte de wedstrijd in minder dan een minuut hierna af door de 3-1 te scoren. Neslo maakte een individuele actie en trok de bal voor het doel. Martosoekatmo kon hard inkoppen en zijn tweede doelpunt scoren. Vermeldenswaard is dat Martosoekatmo al 4 goals in 2 wedstrijden heeft gemaakt voor Highwaystar. Op de topscorerslijst staat hij tweede achter Miguel Hill van SCV, die er 5 heeft gemaakt in 2 partijen. Valentino Kiele van Jivan Jotie heeft er 3 goals op zijn naam. In de Tweedeklasse speelden Jong Jivan Jotie 2012 en Real Frederikshoop 1-1 gelijk. Na 1 minuut kwam Jong Jivan Jotie 2012 op voorsprong via Amrish Mangrey, in de 6de minuut maakte Jhonathan Soeroewidjojo gelijk voor Real Frederikshoop. Hierna werd er niet meer gescoord. Wel speelde Real Frederikshoop vanaf de 44ste minuut met 10-man, aangezien haar speler Soeradj Chedi de rode kaart had gekregen.