Deva Boys haalt late gelijkspel tegen Robinhood

Zaterdagavond in het Dr. Ir. F. Essedstadion heeft Deva Boys een late gelijkmaker behaald tegen Robinhood in de SVB Eersteklasse. De thuisspelende Robinhood stond lange tijd voor met 2-1 en leek af te stevenen naar een overwinning. Maart Guillermo Wijngaarde bezorgde de club uit Meerzorg alsnog een gelijkspel (2-2). Clubtopscorer Aimard Moese bracht Deva Boys op een 0-1 voorsprong. Maar Roxey Fer scoorde de gelijkmaker voor de roodgroene formatie. Fer was ook de maker van de 2-1 voor Robinhood uit een goed genomen penalty. Door dit gelijkspel staan zowel Deva Boys als Robinhood op een gedeelde tweede plaats met elk 4 punten. Koploper is zeer verrassend de Politie Voetbalvereniging (PVV). De jongens van trainer Raymond Jopoi wonnen ook hun tweede wedstrijd. Voorwaarts werd in het NGVB-stadion met 4-3 verslagen. PVV heeft de volle winst; 6 punten. Kamel Dewaker verloor wederom. Dit keer te Saramacca van Boskamp met 2-1. Jong Rambaan verloor met 5-0 van West United te Coronie.

error: Kopiëren mag niet!