Brunswijk vraagt senioren nog vijf jaar

FrontfotoDe Bigi Sma Dey die gisteren te Nieuw Amsterdam in het district Commewijne werd gehouden, was er niet alleen voor de ontspanning voor de seniorenburgers. Parlementariër Brunswijk maakte van de gelegenheid gebruik om de aanwezige seniorenburgers te mobiliseren. Hij vroeg de aanwezigen de huidige regering nog vijf jaar te geven, omdat hetgeen ze hebben opgezet niet af is. Volgens de Abop-topper ‘is het werk niet af en de manier waarop Suriname nu op de ontwikkelingstoer is, heeft deze huidige regering nog vijf jaar nodig om Suriname hogerop te tillen’. Volgens Brunswijk is de AOV van de zestigplussers al verhoogd, maar zal hij vanuit zijn kant aan de regering vragen dat er nog een verhoging komt. Overigens een slag met de botte bijl, als in herinnering wordt genomen dat de president deze toezegging reeds had gedaan op de Bigi Sma Dey in het binnenland. Niet vergeten moet worden dat de zestigplussers goed zijn voor bijkans 40.000 stemmen in Suriname.

error: Kopiëren mag niet!