EBS ook bij CTSS-Match de beste

Het was zaterdag weer lachen en gieren op het Telesur Sportcomplex waar het Centraal toernooi van Sporten voor Staatsbedrijven werd voortgezet. De leuke spelletjes die voor het onderdeel Match bedacht waren door de organisatie, sloeg erg in bij de deelnemende bedrijven. Met plezier, maar bovenal veel strijdvaardigheid gingen de sporters aangevuurd door hun aanhang opzoek naar de felbegeerde punten. Na een vrij intensieve middag, was het de Energie Bedrijven Suriname (EBS) die overall de beste was en het Staats Ziekenfonds onttroonde. Hiermee eist de stroomleverancier, die na drie jaren weer dit onderdeel won, ook de tweede dag. Het SZF eindigde op een teleurstellende zevende plaats.
Rosebel Goldmines bleef ook dit jaar op de tweede plaats. Het goudbedrijf die dit jaar graag de eerste plaats wilden behalen, hadden speciaal een vrije dag ingelast om zo hun beste sporters ter beschikking te hebben. Dat bleek echter niet genoeg, want zij haalden 145 punten minder dan de EBS.
Op de derde plaats eindigde de Centrale Bank van Suriname (CBvS). Het dagelijks sjouwen van de loodzware goudstaven bleek een goede fysieke training, want de moederbank klom in vergelijking met het vorig jaar met maar liefst vier plaatsen.Fernandes die het vorig jaar de top drie afsloot, zakte dit jaar naar de vierde plaats.
Rangschikkling:
Plaats Bedrijf Punten
1 EBS 1060
2 RGB 915
3 CBvS 885
4 Fernandes 865
5 SOM 855
6 Telesur 760
7 SZF 695
8 SLM 590

error: Kopiëren mag niet!