Surinaamse voetballers spelen gelijk tegen Fransen

1 Surinaamse voetballers spelen gelijk tegen FransenDe tweede fase van de Inter Guyanese Spelen 2014 werd gistermiddag in het Andre Kamperveenstadion geopend met de voetbalwedstrijd bij de jongens tussen Suriname en Frans-Guyana. In feite zou Suriname tegen Guyana moeten spelen, maar dit team trok zich dinsdag terug. Hierdoor zal Suriname een tweekamp spelen tegen de Frans-Guyanese scholieren. De eerste wedstrijd gistermiddag eindigde in een 1-1 gelijkspel. Suriname nam een 1-0 voorsprong via een doelpunt van Selassie Zandveld. Maar onze jongens konden deze voorsprong niet behouden en lieten ook de Fransen een doelpunt maken. Eindstand werd 1-1. Zondag volgt om 17.00 uur in het Essedstadion de tweede wedstrijd. Bij de dames spelen ookSuriname en Frans-Guyana. De Guyanezen doen ook niet mee op dit onderdeel. Deze wedstrijd wordt op zondag om 17.00 uur gespeeld in het Emile de Lafuentestadion.

error: Kopiëren mag niet!