Politie Albina verricht aanhoudingen in berovingzaak

De politie van Albina heeft samen met Regio Bijstandteam (RBT) in de nacht van woensdag op donderdag twee verdachten aangehouden in verband met de beroving van een leverancier op de Oost-Westverbinding, ter hoogte van Moiwanna. Woensdagmiddag hebben vier gemaskerde mannen de leverancier overvallen toen hij de snelheid van zijn wagen verminderde om over een wegdrempel te gaan. De verdachten hebben de bestuurder onder schot gehouden en beroofd van zijn persoonlijke spullen. De buit betreft SRD 10.000 welke in de wagen was verborgen, een portemonnee inhoudend SRD 1.000 en persoonlijke bescheiden. De leverancier heeft daarbij slagen moeten incasseren. Ook zijn mobiele telefoons werden meegenomen. Na de daad zijn de belagers in een oud-model Toyota Ipsum ingestapt en weggevlucht. Deze politie-eenheden hebben de verdachten in het district Marowijne na goed speurwerk weten aan te houden. Het verdere onderzoek duurt voort. De verdachten blijven gedurende het politieonderzoek in het gevang.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!