Onderneemster beroofd en gekneveld achtergelaten

Twee criminelen hebben vrijdagmorgen omstreeks 09.00 uur een overval gepleegd in een groothandelszaak aan de Hoogestraat. Zij hebben de onderneemster, een zekere W.N., daarbij gekneveld achtergelaten. De daders maakten daarbij een bestelbus van het merk Toyota Regius, een geldbedrag groot SRD 15000, een nog onbekend bedrag aan Amerikaanse dollars, sieraden en drie mobiele telefoons buit. Kort na de beroving werd de buitgemaakte bestelbus op de hoek van de Henkielaan en Estrelliastraat onbeheerd aangetroffen. De wagen was op slot. De politie schakelde een sleepdienst in om de wagen naar politiebureau Uitvlugt te brengen. Volgens de benadeelde waren twee mannen op een onbewaakt moment in de zaak gekomen. Zij overvielen de onderneemster en lieten haar gekneveld aan handen en voeten achter. Ook haar mond werd dichtgeplakt. Na de daad reden de rovers met de wagen van de ondernemer weg. De politie heeft een onderzoek in de gevonden wagen gepleegd. De verdachten zijn nog niet aangehouden. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De sterke arm werkt hard aan hun aanhouding.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!