Jongeman verwondt drie broers met houwer op sportveld

Een man heeft donderdagmiddag drie broers nabij een voetbalveld aan de Poerwodadiweg gekapt met een houwer. Een getuige die dit geval zag gebeuren, geeft aan Dagblad Suriname te kennen dat de jongeman gewapend met een houwer op een gegeven moment in de wilde weg begon te zwaaien. De drie broers die ook ter plaatse aanwezig waren, zijn aangevallen en hebben daarbij letsels opgelopen. De 28-jarige Romano heeft letsels opgelopen aan zijn rechterpols. Kenny (32) heeft schaafwonden opgelopen aan zijn rechter- en linkerbeen en de oudere broer Moestama heeft snijdverwondingen opgelopen aan zijn achterhoofd en onderbuik. De slachtoffers zijn medisch behandeld en hun wonden zijn gehecht. De verdachte I.K. (18) is door de politie van Lelydorp aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!