Autobestuurder beroofd onderweg naar Paramaribo

Een autobestuurder is woensdagmiddag overvallen door vier criminelen toen hij van Albina richting Paramaribo reed. Uit het relaas van het 44-jarige slachtoffer, blijkt dat hij de snelheid van zijn wagen verminderde ter hoogte van Moiwana voor een drempel. Op dat moment vielen de overvallers hem aan. Hij werd onder schot gehouden met een jachtgeweer met ingekorte loop. Onder bedreiging moest hij zijn persoonlijke kostbaarheden aan de rovers afstaan. De buit betreft SRD 10.000,- welke in de wagen was verborgen, een portemonnee inhoudend SRD 1.000,- en persoonlijke bescheiden. Ook zijn mobiele telefoons werden meegenomen. Na de daad zijn de belagers in een oud model Toyota Ipsum ingestapt en weggevlucht. De benadeelde heeft tijdens de berovingen enkele slagen moeten incasseren. De politie van Albina heeft de aangifte van deze beroving opgenomen. Het onderzoek is overgedragen aan de recherché.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!