Waterberg ziet in Abop geen concurrent

Voorzitter Celsius Waterberg van de BEP ziet in de Abop geen concurrent. Waterberg zegt dat binnen de A-Combinatie de BEP juist de grootste partij was met een aantal zetels van vier in DNA, terwijl de Abop drie heeft. Dit zegt hij naar aanleiding van de uitspraken van Abop-leider Ronnie Brunswijk al zou de BEP haar kracht hebben verloren. ‘Er bestaat geen A-Combinatie meer, omdat de BEP er niet meer in zit en natuurlijk was de BEP de grootste broeder binnen de A-Combinatie. De BEP hoeft dus niet te vrezen voor Abop, omdat die de kleine broeder altijd is geweest’, motiveert de voorzitter van de BEP. Hij zegt juist blij te zijn dat zijn partij een samenwerking is aangegaan met de NF-partijen, de PL en KTPI. ‘Wij hebben in het verleden heel goed samengewerkt met deze partijen en zijn blij dat wij samen de strijd zullen voeren om Suriname te bevrijden van een regering die meer zorgt voor scheidslijnen tussen de verschillende groepen dan te werken aan één natie, zodat Suriname wordt opgebouwd’, aldus Waterberg.
ASP

error: Kopiëren mag niet!