Grote schoonmaakbeurt Markt Zuid

De districtscommissaris van Paramaribo Noord-Oost, Mohammed Kasto, heeft publiekelijk bekendgemaakt dat de bekende Markt Zuid aan de Kankantriestraat de komende dagen een reguliere schoonmaakbeurt krijgt. Daarom is besloten om deze markt voor het publiek te sluiten, en wel van donderdag 23 oktober tot en met zondag 26 oktober.
Markt Zuid gaat normaal weer open vanaf maandag 27 oktober. Vooral in deze tijd van ziektes en muskietenplaag is het van belang dat de hygiëne op de markt behouden blijft. De grote schoonmaak moet dan ook nauwgezet en volgens een vooraf opgesteld programma geschieden. De dc vraagt begrip van zowel de verkopers als ook van de kopers voor deze onvermijdelijke situatie. Een schone en goed onderhouden markt is zeer zeker in het belang van ons allen.

error: Kopiëren mag niet!