23-jarige aspirant cipier pleegt zelfmoord

Het ontzielde lichaam van de 23-jarige Sherwien G. is woensdagmorgen omstreeks 07.55 uur ontdekt in een weiland aan de Kronenburgweg. Sherwien was reeds geselecteerd voor de opleiding tot penitentiair ambtenaar. Hij was al in het bezit van een uniform en andere attributen. Uit het onderzoek blijkt dat het motief gezocht moet worden in de familiesfeer. Bijkans vijf kilometers verwijderd van zijn woning heeft de jongeman zich aan een stuk touw ophangen en is ten gevolge daarvan om het leven gekomen. De ouders van Sherwien hadden dinsdagmiddag aangifte gedaan bij de politie ter zake vermissing. De politie van De Nieuwe Grond heeft het lijk na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!