Keizerstraat krijgt nieuwe asfaltlaag

DeDe Keizerstraat krijgt na lange tijd weer een nieuwe asfaltlaag. Openbare Werken heeft het werk uitbesteed. De aannemer voert de opdracht om de straat te asfalteren uit in de avonduren. Het drukke verkeer wordt zodoende vermeden en de verkeersdeelnemers worden niet onnodig gedupeerd. De bedoeling is om vanaf de Waterkant, tegenover het Waaggebouw, te asfalteren. Vandaar uit gaat men richting kruispunt Watermolenstraat en dan verder voorbij de politiepost aan de Keizerstraat, richting Spanhoek, voorbij de Malebatrumstraat, de hoek van de Jodenbreestraat, richting stoplichten aan de Zwartenhovenbrugstraat. Wanneer dit project af is, zal het centrum van Paramaribo er zeker wel veel mooier uitzien. Het is dan wel te hopen dat het nodige verkeersmeubilair gelijke tred houdt met de vernieuwing. Het aanbrengen van verkeersborden en straatmarkeringen, zoals zebrapaden en rijbanen, komen de laatste tijden steeds minder voor op en nabij onze wegen.

error: Kopiëren mag niet!