15-jarig steekgrage aangehouden

De politie van Latour heeft zondag een 15-jarig meisje aangehouden. Zij heeft vier dagen daarvoor een 32-jarige man met een mes in zijn borst gestoken. Het slachtoffer Samuel geeft aan Dagblad Suriname te kennen dat hij woensdag naar de winkel liep, toen het meisje op een gegeven moment een vuilniszak met rommel op hem gooide. “Zij vond dat ik haar zou hebben aangeraakt. Ik heb haar nooit aangeraakt’, gaf het Samuel te kennen. Daarna zou het meisje een mes tevoorschijn hebben gehaald en het slachtoffer in zijn borstreek hebben gestoken. Het slachtoffer werd met de ziekenauto naar de Spoedeisende Hulp vervoerd. Na medische behandeling is Samuel heengezonden. Aan de krant geeft de 32-jarige aan dat hij vanwege de steekverwonding niet meer kan werken. Hij heeft er nog last van. Steeds wanneer hij lacht, voelt hij pijn in de hartstreek. Hangende het verdere onderzoek blijft de 15-jarige in arrest. Deze zaak wordt verder afgehandeld door jeugdzaken.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!