Ramasha draait besluit terug

Het besluit van directeur Radj Oedit van Ramasha NV dat de uitzendingen van de radio- en televisieprogramma’s van de Nationale Democratische Partij (NDP) en Bakana Tori per 1 november worden stopgezet, is inmiddels teruggedraaid. De uitzendingen zullen normaal plaatsvinden. Het schrijven van de directeur was niet onderbouwd of beargumenteerd, zodat het niet duidelijk was wat de reden van de abrupte stopzetting moet zijn geweest.
Misverstanden zijn besproken
Clifton Limburg, perschef van het kabinet van de president en de programmamaker, zegt dat de misverstanden zijn besproken en het besluit is teruggedraaid door Ramasha NV.
Overigens was Limburg niet bij de pakken gaan neerzitten en had hij afgelopen donderdag zijn programma Bakana Tori via de SRS uitgezonden. In deze uitzending op SRS zei Limburg nog: “wat mij betreft wordt het per direct stopgezet”.

error: Kopiëren mag niet!