Bewoner Bonaireweg: ‘Wij hebben wel schade geleden door de rukwinden’

Bewoner Bonaireweg.1
Bewoner Bonaireweg.3Na de hevige rukwinden van afgelopen maandag gaf de districtscommissaris van Wanica, Roline Samsoedien, te kennen dat aan de Bonaireweg bomen zijn omgevallen als gevolg van de hevige rukwinden. ‘De mensen daar hebben gelukkig geen schade aan hun woningen opgelopen.’ ‘Dit is pertinent onwaar’, zegt familie V. die veel schade heeft opgelopen aan hun woning.
Het Nationaal Coördinatiecentrum voor Rampenbestrijding (NCCR) is aldaar geweest en heeft de schade opgenomen en een dekzeil geschonken. Zoals NCCR-voorzitter, Jerry Slijngard, eerder tegenover Dagblad Suriname verklaarde, is het NCCR voor noodhulp. ‘Wij gaan geen daken repareren’, liet Slijngard voor de duidelijkheid optekenen.
De bewoners zijn niet bij het pakken gaan neerzitten, maar hebben de schade van het natuurgeweld uit eigen middelen gerepareerd en het huis weer bewoonbaar gemaakt.

error: Kopiëren mag niet!