15-jarig meisje verwondt man met mes

Frontfoto 2‘Een 15-jarig meisje heeft zonder enige aanleiding met een mes in mijn borst ter hoogte van me hart gestoken.’ Dit gaf Samuel aan Dagblad Suriname te kennen. Op die bewuste woensdag liep de 32-jarige man naar de winkel. ‘Op een gegeven moment gooide het meisje een vuilniszak met rommel op mij. Zij vond dat ik haar zou hebben aangeraakt. Ik heb haar nooit aangeraakt’, gaf het slachtoffer te kennen. Daarna zou het meisje een mes tevoorschijn hebben gehaald en het slachtoffer in zijn borstreek hebben gestoken. Het slachtoffer werd met de ziekenauto naar de Spoedeisende Hulp vervoerd. Na medische behandeling is Samuel heengezonden. Aan de krant geeft hij te kennen dat hij vanwege de steekverwonding niet meer kan werken. Hij heeft er nog last van. Steeds wanneer hij lacht, voelt hij pijn in de hartstreek. De politie van Latour heeft deze zaak in onderzoek. De 15-jarige verdachte is nog niet aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!