Persstilte opgelegd aan dc Ramdhani

Persstilte opgelegd aan dc RamdhanDc Arunkumar Ramdhani van Coronie mag de pers niet meer te woord staan. Het gesrpek dat hij gisteren met de directeur van het ministerie van Regionale Ontwikkeling had mag niet gedeeld worden met de gemeenschap. Ramdhani gaf slechts mee dat het ministerie het bestelbonnenschandaal binnenshuis zal oplossen.
Volgens benadeelde burger van Saramacca Arun Mangroe, riep dc Ramdhani hem een dag op kantoor met de mededeling dat hij wat geld nodig heeft en op naam van Mangroe bestelbonnen zou uitschrijven. Mangroe stemde gelijk toe met in zijn achterhoofd dat de dc hem een baan als chauffeur zou aanbieden. Ramdhani had hem dat immers beloofd.
Maar enkele weken terug kreeg Mangroe belastingaanslagen naar zijn woonadres toegestuurd door de Belastingen alsof hij aannemer is en belasting moet afstaan. Terwijl Mangroe in werkelijkheid slechts landbouwarbeider tevens landbouwer is. Volgens de bestelbonnen, waarvan Mangroe kopieën in bezit heeft, heeft de dc een bedrag van SRD 57.610 aan staatsmiddelen gebruikt.
Volgens Ramdhani is deze kwestie een politieke aanval die tegen hem gevoerd wordt.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!