Lawa VIP zoekt voetbalschoenen

De ploeg van Lawa Voetballers In Paramaribo (VIP) speelt op zaterdag 18 oktober aanstaande haar eerste wedstrijd in de competitie van de Wanica Sportorganisatie (WSO). Om 17.00 uur treedt ze in het George Deulstadion aan tegen Tandu. Maar deze ploeg uit Witboiti heeft een groot probleem. Dat is dat het bestuur niet voor alle spelers een voetbalschoen heeft kunnen aanschaffen. ‘We vragen aan mensen die het kunnen permitteren, ons te helpen met voetbalschoenen. Lawa VIP bestaat dit jaar uit heel veel jeugdige spelers, die het zelf niet kunnen bolwerken om hun voetbalschoenen aan te schaffen. De club heeft dat wel voor een deel kunnen doen, maar voor deze nieuwe groep jeugdigen is dat niet gelukt’, geeft Lawa VIP-voorzitter Milano Kontino aan. Hij zou enorm blij zijn als er gulle gevers zijn in de samenleving die ze kan helpen. Volgens Kontino gaat Lawa VIP dit seizoen voor niets anders dan het Lidbondenvoetbal via de WSO.

error: Kopiëren mag niet!