KLM vergroot bereikbaarheid

Sinds half september 2014 heeft KLM Suriname haar telefonische helpdesk centraal ondergebracht om haar dienstverlening te verbeteren en haar klanten een snellere en efficiëntere service te kunnen bieden zoals dit ook elders in de wereld reeds van kracht is. Dit laat de KLM in een persverklaring weten. Na reeds enkele weken blijkt dit al een groot succes waardoor KLM heeft besloten om de telefonische openingstijden te verruimen van 07:00 uur ‘s ochtends tot 20:00 uur ’s avonds (lokale Surinaamse tijd), 7 dagen per week.
Inwoners van Suriname kunnen via het speciaal toegewijde nummer, +31 20 4747746, 7 dagen per week de KLM telefonisch bereiken. KLM benadrukt dat zij 24/7 kosteloos bereikbaar is via www.klm.com en via KLM Facebook voor alle vragen en/of reserveringen. Vanaf 30 uur voor vertrek van de vlucht kan men online inchecken, een stoel reserveren alsmede additionele bagagevrijstelling kopen tegen 20% korting.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: