Gerold Dompig: ‘Beschuldigingen hebben tot doel mijn naam te beschadigen’

Gerold Dompig‘De beschuldigingen hebben alleen tot doel om de reputatie van mij en OGS te beschadigen’, zegt Gerold Dompig, voorzitter van de Commissie Ordening Goudsector (OGS). Hij geeft aan dat Dennis Profijt van het bedrijf Projects NV een dispuut heeft gehad met OGS en met Dompig zelf. ‘Het is een rechtsgeschil geweest dat reeds is afgehandeld door de rechter’, laat de OGS-topman weten. ‘Dus ik ben meneer Profijt niets meer schuldig.’
Op het moment dat Dompig bezig was met een lening, had hij geen vaste woonplaats. Hij zegt beleidsadviseur te zijn op het kabinet van de president. Ook heeft hij een consultancybureau waar hij aardig wat verdient. De beschuldigingen zijn volgens Dompig politiek gerelateerd. Profijt naar een reactie gevraagd, zegt dat hij met stukken kan bewijzen dat Dompig hem een rekening van SRD 130.000 schuldig is. ‘De zaak loopt door’, zegt Profijt.
Zowel in privé als voor diensten die Profijt voor OGS heeft uitgevoerd, moet hij betaald worden. ‘Ik heb zijn woning verbouwd en daar heeft hij mij nog steeds niet voor betaald.’ Ook heeft Profijt het identiteitskaartenproject voor de OGS gedaan. Daarvoor moet hij eveneens betaald worden. Die rekening zou lopen in de SRD 120.000.
Farzana Abdoel

error: Kopiëren mag niet!