Toerano wint nieuwkomerswedstrijd van Rasta

De competitie van de Wanica Sportorganisatie (WSO) is zondag van start gegaan. Een van de wedstrijden ging tussen de nieuwkomers bij deze bond, te weten SV Rasta en SV Toerano. De jongens van de Toekomstweg, Ramgoelam en Omgeving (Toerano) wonnen deze wedstrijd met 1-0. Chivano Anakaba scoorde in de 72ste minuut het gouden doelpunt. Bij Rasta kreeg Jonathan Akobe in de 65ste minuut de rode kaart.
Young Rhytm won met 3-1 van Pokigron. Rodney Awenoese, Martino Adams en Sigmund Pika scoorden voor Young Rhytm, Jillie Huur voor Pokigron. Rood kreeg Justin Huur van Pokigron. Real Kaja versloeg Jaw Jaw met 2-1. Wensley Paulus scoorde beide goals voor Real Kaja, Arty Asodanoe scoorde voor Jaw Jaw. Madboys en Legacy deelden de punten; 2-2. Remy Schmidt pakte beide goals voor Legacy, Miguel Adipi scoorde beide voor Madboys. Emanuel Bosse van Madboys kreeg rood in de 70ste minuut.

error: Kopiëren mag niet!