Interne wedstrijden op komst voor ruiters Club Neutraal

Shimara Jap
Shimara Jap
Club Neutraal (CN) organiseert op zaterdag en zondag interne springwedstrijden. Dit om hun wedstrijdploeg op scherp te zetten voor de vervolgspringwedstrijden die op 8 november gehouden zullen worden op manege Ponderosa. Trainer Danny Gummels geeft aan dat zijn leerlingen ready zijn en veel serieuzer trainen dan vorig jaar. “Ze zullen in het weekend hun springkunsten moeten tonen en op basis daarvan zullen zij geselecteerd worden door CN’s juryleden voor de activiteiten op manege Ponderosa. Volgens ruiter Shimara Jap zijn ze zeer gemotiveerd en willen ze graag in actie komen. Jap gaf verder aan dat zij er helemaal ready voor is. “Ik heb de afgelopen periode zwaar getraind.’ Er zal op de zaterdag gesprongen worden in de E-pony- en B-klasse en op de zondag in de L-klasse en M-klasse. In de M-klasse zal de strijd gaan tussen de gebroeders Soekhlal op de paarden Jenna, Dakota, Onyx en Sambucca.

error: Kopiëren mag niet!