Vrouw beroofd en aangerand

Een 35-jarige vrouw is het weekend beroofd en seksueel betast door een crimineel, die in haar woning aan de Afobakalaan was binnengedrongen. Het slachtoffer was gaan stappen en kwam omstreeks 05.00 uur thuis aan. Na een bad te hebben genomen, werd de vrouw overvallen door de dader. Het slachtoffer werd aan het lichaam betast en vervolgens beroofd. De overvaller ging ervandoor met een geldbedrag in Euro. Volgens de mevrouw heeft de crimineel Euro 800 en een mobiele telefoon van het merk Samsung Galaxy buitgemaakt. Het slachtoffer ging hierna hulp zoeken bij de buren om de politie in te schakelen, daar haar telefoon was meegenomen.
De politie van Uitvlugt verscheen ter plekke en heeft daarbij een sporenonderzoek verricht. De 35-jarige vrouw is bij proces verbaal gehoord. Volgens verklaring van de mevrouw was de dader gekleed in een donkere spijkerbroek en had hij een pet op. De sterke arm heeft gesurveilleerd in de directe omgeving, echter zonder resultaat. De rover had zich reeds uit de voeten gemaakt met medeneming van de buit. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Het slachtoffer is zeer bevreesd en getraumatiseerd. Zij is volgens de buurtbewoners niet meer daar woonachtig.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!