Lijnbus met passagiers overvallen

De bestuurder van een lijnbus is zondagochtend omstreeks 03.00 overvallen door drie mannen van wie twee gewapend met een vuistvuurwapen. Deze beroving vond plaats aan de Van ‘t Hogerhuysstraat ter hoogte van een servicestation van GOw2. De buschauffeur was samen met twee passagiers in de bus toen op een gegeven moment drie criminelen de bus stopten. De mannen stapten in de bus. Op de bovenvermelde plaats werd de buschauffeur onder schot gehouden. Hij moest de dagopbrengst aan de criminelen afstaan, anders zou hij worden neergeschoten. Onder bedreiging heeft het slachtoffer SRD 650 aan de overvallers afgestaan. De twee passagiers die ook in de bus zaten, zijn ongedeerd gebleven. Na de daad zijn de overvallers uitgestapt en weggerend. De buschauffeur deed kort na de beroving aangifte bij de politie van Nieuwe Haven. De daders zijn vooralsnog niet aangehouden. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!