Vrouw doet aangifte tegen echtgenoot

Een 28-jarige vrouw deed aangifte bij de politie ter zake mishandeling, belaging en bedreiging met de dood. Volgens haar wordt zij vaker mishandeld door haar partner. Echter heeft zij eerder nooit aangifte gedaan. Na het verhaal van het slachtoffer te hebben aangehoord, heeft de politie de verdachte S.S. opgeroepen. Tijdens het verhoor gaf de 31-jarige S.S. toe zijn vrouw te hebben geslagen. Dit deed hij omdat zijn vrouw hem ook mishandelde en uit boosheid heeft hij inderdaad bedreigende uitlatingen gedaan in de richting van zijn wederhelft. De politie van het ressort heeft na beide partijen te hebben verhoord en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie, deze zaak overgedragen aan de afdeling Huiselijk Geweld.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!