Man mishandelt ex-vriendin

Aan de Sabanweg heeft een jongeman, een zekere T., zijn ex-vriendin flink mishandeld. De aanleiding hiertoe was dat beiden hun liefdesrelatie hadden beëindigd. Het 20-jarige slachtoffer is thuis bij haar ex-partner geweest met de bedoeling haar kleding op te halen. Zij was door hem gebeld om haar spullen uit het huis te verwijderen. Toen de dame daar arriveerde, merkte zij op dat de kamerdeur op slot was en belde de man op. Toen deze thuis arriveerde, begon hij haar meteen te mishandelen. Zij heeft slagen en trappen moeten incasseren. Alsof dat niet genoeg was, heeft een oom die samen met de vriend in het huis woonde, ook enkele klappen aan de dame toegebracht. De politie van Lelydorp heeft de letsels op het lichaam van het slachtoffer bij de aangifte waargenomen. De sterke arm heeft op grond hiervan de verdachte T. aangehouden en overgebracht op het bureau ter voorgeleiding. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!