Leerkracht getuigt over steekpartij in lijnbus

Een onderwijzeres getuigde woensdag in de rechtszaal dat zij zonder enige aanleiding door een medepassagier in een lijnbus is gestoken. Volgens het slachtoffer dacht de verdachte Roche L. dat zij de buschauffeur had gevraagd om de verdachte aan te spreken daar hij in de bus zat te roken. Aan de Schimmelpenninckstraat heeft de verdachte tijdens het uitstappen het slachtoffer, dat vlak voor de instap zat, drie keren gestoken met een mes. Het slachtoffer heeft steekverwondingen aan haar linkeronderbuik, aan haar linkerbovenarm en in de hand ter hoogte van de pink opgelopen. Aan Dagblad Suriname vertelde het slachtoffer, Razia, dat zij hierdoor vreselijk getraumatiseerd is. Zodra een onbekende persoon naast haar staat, begin zij uit vrees te beven. Kantonrechter Robbert Praag stelde de verdachte in de gelegenheid om vragen te stellen aan de getuige. De verdachte Roche had geen opmerkingen met betrekking tot de getuigenis van het slachtoffer. De behandeling van deze zaak wordt op 14 november verder voortgezet. Roche blijft in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!