Telefoondief slaat slachtoffer met fles op het hoofd

Zondagavond zat een man aan de Waterkant te eten toen op een gegeven moment zijn mobiele telefoon werd weggepakt door een onbekende man. De aangever probeerde de telefoondief nog tegen te houden. De dief pakte daarop een bierfles en bracht het slachtoffer een slag toe op zijn hoofd. De man liep daardoor een barstwond op. Hij is per eigen gelegenheid vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp.
De verdachte Ricardo K. is na de daad weggevlucht met de telefoon. Op aanwijzing van omstanders heeft de politie van Keizerstraat de verdachte, een bekende van de politie, aan de Kromme Elleboogstraat aangehouden. De sterke arm vond de buitgemaakte telefoon niet terug op de verdachte. Bij de politie verklaarde Ricardo het slachtoffer na een woordenwisseling te hebben geslagen met een fles. Echter ontkent hij de telefoondiefstal. Ricardo blijft in politiearrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!