Medewerkers bureau Nieuwe Haven teleurgesteld vanwege powerplay

De politieman Lesley Geldorp is per ingaande gisteren ontheven uit zijn functie van ressortcommandant (rc) van het politiebureau te Nieuwe Haven. Hij is overgeplaatst naar het kabinet van de regiocommandant Paramaribo. Hij wordt thans waargenomen door de officier U.C. Inspecteur U.C. die eerder jarenlang werkzaam was op bureau te Nieuwe Haven was eerder overgeplaatst naar het station te Latour. De plaats van deze inspecteur was inmiddels ingenomen door inspecteur M.V. Doordat U.C nu teruggeplaatst is op het bureau Nieuwe Haven, zijn de promotiekansen van M.V. kleiner geworden. M.V. kan niet in aanmerking komen voor de vacante functie van rc. De overige medewerkers zijn van mening dat Geldorp in december al met verlof zou gaan en in aansluiting daarop met pensioen. Het personeel heeft het gevoel dat de regiocommandant meegewerkt heeft aan een powerplay, zodat zijn functie naar U.C. ging en niet naar M.V. Inspecteur U.C. heeft naar zeggen van het ontevreden personeel vermoedelijk haar draai niet gevonden op Latour. M.V. die van Latour was gemuteerd naar Nieuwe Haven, is inmiddels teruggeplaatst naar Latour en U.C. weer op Nieuwe Haven. Geldorp is per gisteren officieel begonnen met zijn werkzaamheden op de nieuwe werklocatie.

error: Kopiëren mag niet!