Woning Kanhai geheel afgebrand

1woHet huis van Surinder Kanhai, voorzitter van ressortraad van de NDP regio West in het district Nickerie is zaterdagochtend geheel afgebrand.
Kanhai beschuldigt zijn buurman van brandstichting. Zijn buur met wie hij al enige tijd in onmin leeft, had hem eerder bedreigd zijn huis in brand te zullen steken. Volgens de benadeelde heeft hij sterk het vermoeden dat de jaloerse buurman zijn woorden in daden heeft omgezet. Toen de brand uitbrak waren het echtpaar Kanhai en een van hun twee zonen thuis.
De zoon heeft een laptop en een auto kunnen redden. Tweevoertuigen, twee bromfietsen en het totaal
inboedel is afgebrand.
Uit het voorlopig onderzoek is niet gebleken of het pand aan de Beatrixweg tegen brand was verzekerd. Kanhai zegt dat hij zijn buurman had aangeklacht bij de politie. De politie is op de hoogte over deze burenkwestie. Vier personen namelijk het echtpaar Kanhai en hun twee zonen zijn door de brand nu dakloos. De Gewestelijke Politie Commandant van Nickerie, Stanley Benschop was niet bereikbaar voor commentaar.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!