2 personen in slaap overvallen door woningbrand

Zaterdagmorgen heeft de rode haan wederom gekraaid in Nickerie. Omstreeks 4 uur in de ochtend zijn 4 personen aan de Skroetjieweg in Nickerie dakloos geworden. De hoogbouwwoning was opgetrokken uit hout en beton. Het gaat om de woning van ressortraadslid Sieuwram Kanhai. Volgens zoon Nawien Kanhai waren zijn ouders in slaap toen de brand onstond. Zij zijn heel snel ontsnapt uit de woning. “Het gaat vermoedelijk om brandstichting door mijn overbuurman”, zegt Kanhai. De woning is met de grond gelijk gemaakt. Door de hitte is de schotel van een buurman beschadigd. De overbuurman van wie de familie verdacht wordt de brand te hebben gesticht, geeft aan dat de verdachtmaking ongegrond is. “Ik was in slaap toen de brand ontstond. Op gegeven moment maakte mijn echtgenote mij wakker en zei aan mij dat er brand is bij de overbuurman. De familie Kanhai is niet nu met mij bezig. Reeds jaren word ik beschuldigd als er een geval zich voordoet in de buurt”, zegt overbuurman Djawalapersad in gesprek met Dagblad Suriname.

error: Kopiëren mag niet!