Twee jaar voor ontucht met minderjarige

Jimmy K. mag van kantonrechter Marie Mettendaf twee jaar brommen. De verdachte zou ontuchtelijke handelingen met zijn jeugdige stiefdochter hebben gepleegd. Volgens verklaringen van het slachtoffer werd zij die bewuste dag na school door de verdachte geroepen om naast hem te gaan liggen. Haar moeder was op dat moment aan het werk, waardoor Jimmy de verantwoordelijkheid had om op haar te letten. Op een gegeven moment stelde Jimmy voor dat zij een spelletje zouden spelen, waarbij het slachtoffer haar kleren moest uittrekken en op Jimmy moest gaan liggen. Hij zou toen ontuchtelijke handelingen met haar hebben gepleegd.
Verdachte bekent
De verdachte heeft vanaf het begin toegegeven dat hij inderdaad soortgelijke handelingen heeft gepleegd, maar dat hij het kind niet heeft gepenetreerd. Het visum van de arts bevestigt dit en stelt dat de hymen van het slachtoffer nog in tact zijn. Echter neemt dit volgens de magistraat niet weg dat de seksuele handelingen zijn gepleegd. ‘U hebt het kind gebruikt om uw seksuele lusten te bevredigen, waarna je naar de badkamer bent gegaan om klaar te komen. Dit is onacceptabel, omdat u juist degene bent die haar als vaderfiguur behoorde te beschermen’, benadrukte de rechter. Het slachtoffer en de moeder waren eerder in de raadkamer gehoord en de verklaringen van het kind komen volledig overeen met die van de verdachte.
FR

error: Kopiëren mag niet!