Proclamatie “Mi Volkspartij” binnenkort een feit

De proclamatie van de nieuwe politieke partij “Mi Volkspartij” zal op 11 oktober een feit zijn in het CCS-gebouw. Dit laatste wordt bevestigd door Milano Kontino, voorzitter van de partij. Hij geeft aan dat vele mensen hem hebben benaderd met de boodschap dat ze niet veel van de partij horen en dat ze niet weten hoe zij in contact kunnen treden met de partij. Volgens hem is er intern gewerkt aan de structuur van de partij. Er zijn inmiddels 8 hoofdbestuursleden en er komen nog 7 leden. De partij is voorlopig gevestigd aan de Ambastraat te Munder.
Doelgroep jongeren na geboren na 1975
De partij richt zich voornamelijk op jongeren en personen die na 1975 zijn geboren. Hij wil hiermee een nieuwe generatie jongeren ‘opbouwen’. Volgens hem zijn de meeste van de huidige politieke leiders voor 1975 geboren. Kontino benadrukt dat hij de ouderen niet uitsluit. “De ouderen hebben de ervaring en de kennis die ze met ons kunnen delen”, geeft hij verder aan. Inmiddels zijn de eerste stappen gezet om de statuten van de partij goedgekeurd te krijgen. De partij gaat na met welke bestaande politieke partijen er samengewerkt kan worden. Kontino geeft aan dat hij bereid is om met elke politieke partij samen te werken. “De partij is nog niet sterk genoeg om alleen de verkiezingen in te gaan.”
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!