Directeur onderwijs geveld door Chikungunya

1 Directeur onderwijs heeft ChikungunyaDirecteur van Onderwijs, Robert Peneux, heeft kennelijk Chikungunya. In een eerder gesprek had de directeur aan Dagblad Suriname te kennen gegeven dat in aanloop naar het nieuwe schooljaar een persbriefing gehouden zou worden, waarbij de pers in de gelegenheid zou zijn om indringende vragen te stellen. Ondertussen heeft er wel een briefing van de media plaatsgehad, maar dit had betrekking op de verlate aanvang van het schooljaar vanwege de bijzondere werkzaamheden op de scholen ter preventie van de gehate Chikungunya.
Juan Pawiroredjo van de PR-afdeling van het ministerie van Onderwijs geeft aan niet op de hoogte te zijn van een voorgenomen persbriefing. Hij bevestigde wel dat de werkzaamheden op de scholen volgens schema verlopen en dat de scholen volgens planning per 6 oktober aanvangen met het geven van onderwijs. Ook bevestigde hij dat directeur Peneux inderdaad ziek is. Naar alle waarschijnlijkheid, zal de bedoelde persbriefing van Peneux niet meer kunnen plaatsvinden voor aanvang van het schooljaar.

error: Kopiëren mag niet!