Monorath: ‘Realisatiegraad jaarrede niet zo belangrijk’

Parlementariër Harish Monorath om een reactie gevraagd op de jaarrede van president Desire Bouterse en de presentatie van de begroting, zegt dat de realisatiegraad van een jaarrede onrealistisch mag zijn. Het gaat er volgens hem erom dat de wil aanwezig is. Hij is daarom tevreden met de jaarrede die gehouden is door president Bouterse. ‘Voor de rest verwacht ik niet dat het ziekenhuis gaat worden gebouwd, de trambaan zal worden aangelegd en de 18000 huizen zullen worden gebouwd.’ Wat Monorath wel zorgen baart, is de 3 miljard aan ‘neveninkomsten’ welke genoemd is in de begroting. ‘Zijn het leningen, en zo ja, hoe zal het terugbetaald worden?’ Monorath hoopt dat er niet teveel geld geleend zal worden, want ‘uiteindelijk moet er nog 400 miljoen dollar geïnvesteerd worden in de nieuwe goudmijn.’

error: Kopiëren mag niet!