Identiteit verkeersdode Saramacca bekend

De 68-jarige fietser Surjit Naraine is gisteravond, woensdag 1 oktober, dodelijk aangereden aan de Catharina Sophiaweg in het district Saramacca. Hij is aangereden door de bestuurder van een autobus. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat de 19-jarige autobusbestuurder over de voornoemde weg reed komende vanuit de richting Boskamp en gaande in de richting Paramaribo. Het slachtoffer Narain reed op zijn rijwiel vanuit tegenovergestelde richting. De autobusbestuurder zou een voorrijder hebben ingehaald en kwam daarbij op de rijhelft van de fietser met de aanrijding tot gevolg. Narain is kort na de aanrijding terplaatse overleden. De autobusbestuurder is aangemerkt als veroorzaker van de aanrijding. Na de aanrijding is de bestuurder door gereden maar heeft zich binnen een half uur aangemeld bij de politie van het bureau Calcutta. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!