Alweer oudere burger slachtoffer van roofoverval

Een 71-jarige vrouw is dinsdagmiddag in haar woning aan de Gran Riostraat te Flora overvallen door twee mannen gekleed in respectievelijk een rode trui en een zwarte trui. De mevrouw zat in haar garage toen zij op een gegeven moment verrast werd door de mannen. Het slachtoffer werd terstond vastgegrepen en binnengebracht. Binnen in het huis hebben de criminelen de bewoonster gekneveld en ondervraagd waar zij al haar waardevolle bezittingen heeft bewaard. De belagers haalden het huis overhoop en gingen ervandoor met een tot nog toe onbekende buit. Uit een verklaring van een buurman blijkt dat hij op een gegeven moment vreemde mannen uit de woning van de buurvrouw zag rennen. Dit trok zijn aandacht waarna hij naar het huis van zijn buurvrouw liep. Daar trof hij het slachtoffer gekneveld aan. De buurman belde gelijk daarna de politie op. De 71-jarige bewoonster heeft letsels opgelopen in haar gelaat. Zij was zodanig van streek dat zij nog niet kon aangeven wat de rovers hebben meegenomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!