Politie arresteert twee taxirovers

De politie heeft twee verdachten ter zake beroving weten aan te houden. De verdachten bestelden maandagmiddag omstreeks 12.15 uur een taxi. De taxichauffeur reed vanuit Lelydorp richting stad. Gekomen aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Saronbrug werd de chauffeur onder schot gehouden en beroofd van diens halsketting en de vingerringen van geel metaal. Na de daad gingen de rovers ervandoor met de contactsleutel van de taxi-auto. De belagers renden de Asthaf Safoerastraat in. De politie heeft de verdachten aangehouden ter voorgeleiding. De taxichauffeur is door de politie opgeroepen na de aanhouding om geconfronteerd te worden met de twee verdachten. Hij herkende beide heren positief. Hangende het verdere onderzoek blijven de twee aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!