Man steekt echtgenote

De politie van Houttuin kreeg zaterdagavond omstreeks 23.00 uur een melding binnen betreffende een steekpartij tussen een echtpaar. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de verdachte, de echtgenoot, thuis bij zijn schoonouders was geweest met de bedoeling zijn wederhelft terug naar huis te brengen. De vrouw was de situatie van de man al beu en koos ervoor om haar intrek bij haar ouders te doen. Zij is inderdaad bij haar moeder gaan inwonen. De 32-jarige verdachte die zich vaker schuldig heeft gemaakt aan huiselijk geweld, wilde zijn vrouw weer thuis brengen. Op een bepaald moment ontstond er een woordenwisseling tussen het echtpaar. De man pakte op een onbewaakt moment een mes en stak de vrouw daarbij in haar bovendijbeen. Volgens de politie heeft de vrouw enkele messteken op haar lichaam moeten incasseren. Zij is na medisch te zijn behandeld dezelfde dag heengezonden. De man die zich na de daad uit de voeten had gemaakt, is maandagochtend thuis bij zijn broer door de politie van Houttuin aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het parket is de echtgenoot in verzekering gesteld. Hij blijft hangende het onderzoek achter de tralies. Dit incident vond plaats aan de Sewnathweg te Houttuin.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!