Auto-inbraken komen veel voor

In de afgelopen tijd heeft de politie van Geyersvlijt opgemerkt dat auto-inbraken zijn toegenomen in dit ressort. Mensen laten hun kostbaarheden, soms zelfs grote sommen geld in de auto achter. In sommige gevallen worden tienduizenden Amerikaanse dollars uit voertuigen meegenomen. “Ik vraag me af waarom mensen met grote hoeveelheden sieraden in hun auto rond rijden en dingen gewoon onbeheerd achterlaten”, zegt inspecteur Ruben Dijks. Woensdagavond is er in een auto aan de Mahonylaan ingebroken. Het voertuig was voor een in aanbouw zijnde woning geparkeerd. De dieven hebben één van de zijruiten aan diggelen geslagen en gingen ervandoor met een groot geldsbedrag in US dollars. ‘De daders pakken alles mee. De politie moet dan in het duister tasten wie de vermoedelijke auto-inbreker moet zijn geweest.’ Dijks vraagt alle autobestuurders om hun kostbaarheden niet in hun auto’s onbeheerd achter te laten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!