Vrouw mishandeld en gekneveld achtergelaten

Drie criminelen zijn donderdagochtend omstreeks 03.00 uur in een woning aan de Kastanjestraat binnengedrongen via het plafond. Op dat moment was een vrouw alleen in het huis. Zij is in haar diepe rust overvallen en mishandeld door het drietal. Zij heeft verwondingen opgelopen in het gelaat ter hoogte van haar linkeroog. Volgens het slachtoffer was een van de mannen gewapend met een vuistvuurwapen. De gewapende man heeft haar met de kolf van het wapen geslagen. De overvallers gingen ervandoor met een hoeveelheid sieraden en enkele mobiele telefoons. De rovers lieten de 34-jarige vrouw gekneveld in het pand achter. Zij kon de politie niet vertellen hoe de belagers de plaats hebben verlaten. De politie van Geyersvlijt is belast met het onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!