Voorbijganger alarmeert politie over winkeloverval

‘Rover rover!’, schreeuwde een Chinese vrouw. Een voorbijganger die de roep van de vrouw hoorde schakelde direct de politie in. De bandieten zijn niet gepakt.
De winkeleigenaren en een vrouwelijke helper waren alleen in de zaak. Op een gegeven moment kwamen drie mannen de winkel binnen van wie twee de vrouw onder schot hielden. Een familielid vertelt aan Dagblad Suriname dat de rovers bij sluiting de zaak binnengestormden. Zij maakten onder bedreiging van het wapen de kassa en een doos waarin een aantal opwaardeerkaarten waren buit.
Volgens het familielid gebeurde dit alles in een fractie van seconde. Na de snode daad verlieten de daders de plaats. De twee vrouwen hebben geen letsels opgelopen, maar hebben wel een trauma aan deze roofoverval overgehouden. De politie werkt aan de opsporing van de voortvluchtige criminelen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!