Rudolph Zeeman: ‘Overlopen collega’s slecht voorbeeld voor jeugd’

1rudolph zeemanDiana Pokie en Waldie Adjaiso, die bezig zijn toe te treden tot een nieuw politiek huis, geven aan de jeugd geen goed voorbeeld. Dit is de mening van parlementariër Rudolph Zeeman uit Sipaliwini. “Als zij ondanks het royement uit de BEP toch via de rechter hun lidmaatschap aanvechten, dan zouden ze rustig moeten wachten op het juridisch proces alvorens naar een andere partij te gaan”, zegt Zeeman. Volgens de parlementariër moeten volwassenen de jeugd voorgaan in integriteit. Pokie zal naar de Abop overstappen, terwijl Adjaiso recentelijk op een lokaal medium heeft verklaard dat hij de BEP verlaat voor een partij die in staat is op te komen voor de belangen van zijn achterban in het binnenland. De geruchten doen al de ronde dat ook hij richting de gele partij van Ronny Brunswijk koerst. “Geen verrassing”, zegt Zeeman over de keuze van zijn vroegere partijgenoten. “Alleen bevreemdt het mij dat zij nog zeggen dat ze van de BEP zijn”, aldus Zeeman.
Recentelijk zijn partijleden van de dorpen vanaf Tjontjon tot Poeloegoedoe op een BEP-vergadering gehoord en toegesproken door vertegenwoordigers van het BEP-hoofdbestuur. Met name zijn de leden gewaarschuwd om op te passen voor politici die hen zullen misleiden met loze beloften.

error: Kopiëren mag niet!