Man pleegt suïcide na heftige ruzie met zijn vrouw

De 20-jarige Rokeo Ijana Puung heeft zichzelf woensdagmiddag doodgeschoten in de omgeving van de zijn ouderlijke woning te Paloemeu. Onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de jongeman relatieproblemen had. Uit wanhoop heeft hij zichzelf van kant gemaakt. Rokeo woonde samen met een vrouw en had een kind met haar. Op die bewuste morgen kreeg hij mot met zijn partner en heeft hij haar daarbij mishandeld. Na de mishandeling is hij weggegaan en hij heeft toen zijn jachtgeweer ook meegenomen. Later in de middag heeft hij zich met het geweer verwond, middels een schot ter hoogte van zijn buikstreek. De politie kreeg omstreeks 02.00 uur de melding dat het slachtoffer de schotverwonding niet overleefde. De sterke arm is ter plekke geweest en na het onderzoek het lijk afgestaan aan de nabestaanden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!