Gijzelaars nog niet achterhaald

Inspecteur Dropatie Ramkhelawan van de PR-afdeling geeft aan dat de politie de drie verdachten van het laatste geval van ontvoering vooralsnog niet heeft achterhaald. De daders worden ervan verdacht een 19-jarige jongeman te hebben ontvoerd vanuit het parkeerterrein van TBL. Het slachtoffer is dinsdag tegen zijn wil in meegenomen door twee vrouwen en een man in een zwarte Mercedes Benz. Na de ontvoering is de jongeman gebracht naar een onbekend adres op Noord. Daar is hij mishandeld en geplaatst in de auto. De politie heeft na de melding een algo bericht gelanceerd.
Omstreeks 00.45 uur heeft een politie-eenheid die bewuste persoon gesignaleerd aan de Twee Kinderenweg. Het slachtoffer vertoonde zwellingen op zijn gelaat. Ramkhelawan zegt dat de politie hard werkt aan de opsporing van de ontvoerders.
Het grote publiek ziet graag dat de politie dit soort excessen in toom houdt. Elke openbare plek moet vrijelijk, zonder enige vrees, voor een ieder toegankelijk zijn. De politie zal zich serieus moeten buigen over de wijze hoe zij dit probleem moet aanpakken. Men gaat naar de mall, zeker ook voor vertier en onze beste kameraad moet zich ontfermen over onze veiligheid.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!