Ontzielde lichaam 2-jarige geborgen

Samen met de dorpelingen van Adjoemakondre heeft de politie van Moengo het ontzielde lichaam van de 23 maanden oud kind, Caenedo Pedie uit de Coermotiborivier geborgen. Dinsdagmiddag omstreeks 15.30 uur kreeg de politie een melding over de vermissing van Caenedo. Het kind was volgens de vader op een bepaald moment verdwenen terwijl hij bezig was met werkzaamheden. Op een onbewaakt moment is het jongetje klaarblijkelijk in het water gegaan. Daarna heeft niemand hem gezien. De dorpelingen van Adjoemakondre hebben na de ontdekking van zijn verdwijning een zoekactie op touw gezet. Zij hebben woensdag omstreeks 17.30 uur het lijk opgevist. De dorpelingen hebben vanwege de verdwijning de hele nacht niet geslapen. Zij hebben vrijwel constant naar de jongen gezocht. Vader Donnovan geeft aan dat Caenedo op 12 oktober jarig zou zijn. Hij zou twee jaar worden. Het lichaam van de peuter is intussen afgestaan aan de nabestaanden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!